Hoşgeldiniz
Kesilmediyse bir şey olmaz geri çıkar. B vitamini verin. A
Hoşgeldiniz
Kesilmediyse bir şey olmaz geri çıkar. B vitamini verin. Ama neden koptu hastalığı mı var?
Anladım, merak etmeyin bir şey olmaz.Yani tüyleri kopmuş. Uçmasında felan hicnir sıkıntı yok. Kanama felanda olmadı çok şükür. Ama birşey olmasından korkuyorum.
Normalde cokk dikkatliyim. Herzaman kontrol ederim. Ams bir anda nasıl oldu anlayamadım
Şuan acı hissediyor mudur peki ?Anladım, merak etmeyin bir şey olmaz.
Uzun sürer ama zamanla çıkar.
Çekmiyordur. Yeni tüyler çıkmaya başladığında ağrısı olabilir ama üşütmeden ılık banyo, b vitamini, dal darı süreçte yardımcı olur.Şuan acı hissediyor mudur peki ?
Vitamin düzenli olarak kullanıyorum. Tüy döküyordu su sıralar fazlaca. O yüzden iyi geliyor diye yulaf almıştım yemine karistiriyordum. Başka yapabileceğim bir şey var mı benim.
Endişe edeceğim bir durum yok değil mi ? Sadece zamanla kendiliğinden çıkar diyorsunuz.
Alpha Fox multivitamin yazıyor. Aslında kuşlarla ilgili forumlarda birşeyler okuduğum için bir aydır vitamini bırakmıştım.Çekmiyordur. Yeni tüyler çıkmaya başladığında ağrısı olabilir ama üşütmeden ılık banyo, b vitamini, dal darı süreçte yardımcı olur.
Kanaması da olmamış dolayısıyla endişe edeceğiniz bir durum yok.
Hangi vitamini kullanıyorsunuz markası nedir?
Çekmiyordur. Yeni tüyler çıkmaya başladığında ağrısı olabilir ama üşütmeden ılık banyo, b vitamini, dal darı süreçte yardımcı olur.
Kanaması da olmamış dolayısıyla endişe edeceğiniz bir durum yok.
Hangi vitamini kullanıyorsunuz markası nedir?
Meyve yiyorsa daha az sıklıkta multivitamin verebilirsiniz. Probiyotik düzenli kullanabilir.Alpha Fox multivitamin yazıyor. Aslında kuşlarla ilgili forumlarda birşeyler okuduğum için bir aydır vitamini bırakmıştım.
DAha çok meyve veya yumurts maması yapıp vermeye çalışıyodum . Pek tavsiye etmiyolar diye
Cokk teşekkür ederim.Meyve yiyorsa daha az sıklıkta multivitamin verebilirsiniz. Probiyotik düzenli kullanabilir.
Yine öneri isterseniz arama motoruna tablo yazarsanız konulara attığım tabloda vitamin, probiyotik önerisi çıkacaktır.
İyi forumlar![]()