senacicekkk
Yeni Üye
Muhabbet kuşumuz yeni aldım daha 35 günlük kafasını sürekli yan yatırıyor sebebi nedir acaba
Yok kuş bu şekilde değildi daha yeni aldım 35 günlük kafese koyduktan sonra öyle yapmaya başladı ve hiç uçmuyor yukarı doğru yavru olduğu için galibaKuşu aldınızda bu şekilde mi size verdi adam? Ve mümkünse kuşun videosunu görebilir miyim? Aynı zamanda yeni yapılmış dışkı fotoğrafı da alalım
Video gelmiyorKuşu aldınızda bu şekilde mi size verdi adam? Ve mümkünse kuşun videosunu görebilir miyim? Aynı zamanda yeni yapılmış dışkı fotoğrafı da alalım
Streamble.com a yükleyip linkini buraya atabilirsinizVideo gelmiyor
Kuşu aldınızda bu şekilde mi size verdi adam? Ve mümkünse kuşun videosunu görebilir miyim? Aynı zamanda yeni yapılmış dışkı fotoğrafı da alalım
Streamble.com a yükleyip linkini buraya atabilirsiniz
Streamble.com a yükleyip linkini buraya atabilirsiniz
Aklıma iki ihtimal geliyor. Birincisi kuşunuz yavru olduğu için bir yerlere sığınıyor olabilir ama videodaki duruşuna göre bu düşük bir ihtimal. İkincisi de maalesef salmonella olması.
Tedavisi sıkıntılı ve uzun bir süreç. Kesin teşhis için kanatlıdan anlayan bir veteriner görmeli. Aşağıya linkini bırakıyorum konuya bir göz atarsınız. Kuş yiyor mu? Beslenmesi ne durumda?O nedemek tedavisi varmı
Tedavisi sıkıntılı ve uzun bir süreç. Kesin teşhis için kanatlıdan anlayan bir veteriner görmeli. Aşağıya linkini bırakıyorum konuya bir göz atarsınız. Kuş yiyor mu? Beslenmesi ne durumda?
![]()
MUHABBET KUŞLARINDA SALMONELLA VE TEDAVİSİ
SALMONELLA TEDAVİSİ Salmonella, Enterobacteriaceae familyasına bağlı gram negatif bakterilerdir. Gram negatif çomak şeklinde, sporsuz, çoğu peritrik flagellaları ile hareketli, fakültatif anaerob, katalaz pozitif ve oksidaz negatif özellikte bakterilerdir.Bakteriyel bir hastalıktır...www.muhabbetkusu.com.tr
Video sürelerini uzun tutarak tekrar yollar mısınız rica etsemNormal de eğik duruyodu dik tutuyor
Video sürelerini uzun tutarak tekrar yollar mısınız rica etsem
Sonuna kadar izleyebilirsiniz![]()
![]()
Görme problemi yokKuşunuzun görme problemi yok değil mi? Kuş farklı geldi bana, davranışları vs anlamlandıramadım. Diğer hocalarımızda bir baksın öyle bir yol izleyelim.