Dışkısında bir sorun yok normal acaba ne olmuş olabilir gözünün etrafı da bi tuhafHasta görünüyor, dışkısı nasıl?
Yem falan yiyor enerjisi de normal ancak çok neşeli de diyemem gözünün etrafındaki tüyler seyrekleşmiş gibiİştahı ve gün içinde keyfi nasıl?
Fotoğraflarını yükledim hasta gibi çok üzülüyorum ne yapmam lazım dışkısı falan normal amaStreamable.com dan video ekler misiniz bir bakalım
Teşekkür ederim, peki göz nezlesi için ne yapmam gerekiyorGözü ilerlemiş görünüyor. Göz nezlesi gibi duruyor. Arama motorunda gözle ilgili birçok konu ve hastalık var, isterseniz oraya bir göz atıngöz nezlesi vs yazınca çıkar
Çok teşekkür ederimBu gibi durumlarda gentagut göz damlası kullanılıyor. Sabah bir damla. Akşamda kulak çöpüyle çok az teramisin krem sürün. Beş gün uygulayın duruma göre 7'ye tamamlarsınız. İnşallah olumlu sonuç alırsınız
Rica ederim. Birde imkanınız varsa diğer kuşu ayırırsanız iyi olur. Ayrıca bu süreçte kafes temizliği ekstra önemlidir.Çok teşekkür ederim![]()
Şimdi de böyle duruyor vitamin takviyesi de yapıyorum ama ölecek diye çok korkuyorumKuşunuz ceyranda kalmış gibi hava akımı olmayan bir yere alın vitamin takviyesi yaparsanız iyi olacaktır.
Bakın böyle ne yapmam gerekiyor çok uğraşıyorum ama fazla bilgi sahibi değilim maalesefdışkı resimleri ve kuşun videosunu paylaşmanız gerekir, hasta
Bakın böyle ne yapmam gerekiyor çok uğraşıyorum ama fazla bilgi sahibi değilim maalesef
Dışkısı bu şekilde video eklemeyi de bilmiyorum maalesefsiz bu resimlerden bisey anliyormusunuz gerçekten? video ve dışkı fotosu atmadan kim ne yapabilir sizce?