Bilgi için teşekkürler inceledim ve bir sağlık sorunu olmadığını gördüm. Bu süreç ne kadar devam eder sizce?Kur kusmasıyla hastalık kusmasını ayırt edebiliyor musunuz?
Kur kusması gibi bırakmış sanki. Konuyu inceleyip geri dönüş yapınız.
De![]()
Kur Kusması ve Hastalık Kusması Ayrımı (Videolu)
Kur Kusması ve Hastalık Kusması Ayrımı Merhabalar, Uzun süre kuş besleyenler kur kusmasıyla hastalık kusmasını çok kolay ayırt etse de; yeni kuş sahiplenenler için bu ayrım biraz kafa karıştırıcı olabilir. Kur kusması genelde videolardaki gibi, kur sesi çıkartarak ve 5-6'şar tane bütün yem...www.muhabbetkusu.com.tr
Genelde kur yapmaları yıl boyu devam eder ancak bazı durumlarda daha fazla olur bazı durumlarda ise durgunlaşma zamanları olur. Sıcak havalarda daha fazla gözlemleyebilirsiniz.Bilgi için teşekkürler inceledim ve bir sağlık sorunu olmadığını gördüm. Bu süreç ne kadar devam eder sizce?
Birr çift kuş daha var bende onlardan dişi olan ile yalnız bırakıp çiftleşmeleri için bekleyeyim mi sizce? Oyuncak yok kafeste salıncak falan vardı kaldırdım hepsini. Salıncağı istiyor ama geriGenelde kur yapmaları yıl boyu devam eder ancak bazı durumlarda daha fazla olur bazı durumlarda ise durgunlaşma zamanları olur. Sıcak havalarda daha fazla gözlemleyebilirsiniz.
Ben, muhabbet kuşumun çok fazla kur kusması yaptığı oyuncaklarını duruma göre ondan saklıyorum. Yoksa önüne alamayacak kadar kusuyor. Sizde böyle ufak önlemlerle fazla yapıyorsa önüne geçebilirsiniz. Ancak az yapıyorsa bırakın hevesini alsın sadece konuda dediğim gibi yemleri geri yememeli.
Yavru istiyorsanız siz bilirsiniz. Dişinin yaşı küçük değilse olabilirBirr çift kuş daha var bende onlardan dişi olan ile yalnız bırakıp çiftleşmeleri için bekleyeyim mi sizce? Oyuncak yok kafeste salıncak falan vardı kaldırdım hepsini. Salıncağı istiyor ama geri