Veteriner söylemedi mi dozajını?
Tam dolu suluğa pirinç tanesi kadar ekleyin. 5 gün kullanın. Gün içinde 5-6 saatte bir tazeleyin. Geceden suluğu çıkartın sabah erkenden kalkıp suyunu koyun içsin
YouTube da 3 kanalda gördüm leopets ve Manisa muhabbet bilinen kanal ikiside diğerini unuttumNerede demişti sakıncası yoksa öğrenebilir miyim merak ettim?
Dozajını geçmedikçe sorun olmaz. Ayrıca kuşun hastalığının ağırlık derecesine göre de değişir. İlk 3 günden sonra durumunu kontrol ederek bilinçli bir şekilde kullanırsanız zarar verme oranınızı düşürürsünüz.
Ben kullanımını bu şekilde ayarlardım. Son karar size ait. Bizlerde farklı farklı uygulamaları doğru ise öğrenebiliriz tabi.
Farklı farklı uygulamalar mevcut. Hatta doğrusunu isterseniz öncelik hayvansal ilaçlar olmalı da işte temin edilemeyince böyle uygulama ve dozaj farklılıkları ortaya çıkıyor.YouTube da 3 kanalda gördüm leopets ve Manisa muhabbet bilinen kanal ikiside diğerini unuttum
Farklı farklı uygulamalar mevcut. Hatta doğrusunu isterseniz öncelik hayvansal ilaçlar olmalı da işte temin edilemeyince böyle uygulama ve dozaj farklılıkları ortaya çıkıyor.
Son karar size ait![]()