Hayır vermedim hiç biseySon zamanlarda ilaç yada fazla bir takviye de bulundunuz mu?
Evet dışkısı vs normal söylediğiniz vitaminleri almak için güvendiğiniz Bi yer var mı acaba?Bazen böyle durumlar olabiliyor. İştahı, dışkısı yerindeyse genel anlamda sorun olacağını sanmıyorum. Gerwit multivitamin ve röhnfried b vitamini alıp uygulayabilirsiniz. Özellikle b vitamini kullanın
Probiyotik de temin edin faydası olur kuşa.Evet dışkısı vs normal söylediğiniz vitaminleri almak için güvendiğiniz Bi yer var mı acaba?
Kuş ara ara mı yapıyor bir şey tetikleyince yoksa devamlı bu şekilde mi?merhaba konuyu tekrar gündeme getiriyorum çünkü kuşumun hala kanatları titriyor arttı gibi hissediyorum ve bu aralar ssürekli bağırıyor neden olabilir lütfen yardım edin dediğiniz gibi vitamin takviyesi yapıyorum
İmkanınız varsa götürün tabi. Kuşlardan anlayan olsun. Üstte dedikleriminde faydalı olabileceğini düşünüyorumYani şöyle ara ara yapıyor ve yalnızca kafesindeyken tuneginde dururken mesela yapıyor ve artmaya başladı acaba zaman kaybetmeden veterinere mi görürsem diyorum
Merhaba konuyla ilgilendirdiğiniz için bilgilendirmek istedim sizi;İmkanınız varsa götürün tabi. Kuşlardan anlayan olsun. Üstte dedikleriminde faydalı olabileceğini düşünüyorum