cikcikmuhabbet
Yeni Üye
Herkese merhaba arkadaşlar. Ağustos ayında bir tanıdığımız bize erkek muhabbet kuşu verdi yaklaşık 1.5 yaşında . Ağustos ayından beri bizimle resmen çocuğum gibi oldu onu çok ama çok sevdimmm. Eylül veya Ekim tam hatırlamıyorum ama kuşumun dışkısı sulu geliyordu tanıdık bir Kuşçu vardı üretim vs yapan ona gösterdim korkma çok normal eğer kabarmıyor yem yemiyor su içmiyor ve halsizse o zaman kork dedi tecrübesiz olduğum icin içim biraz rahatladı. Fakat kuşum hapşırmaya da başlamıştı neyse veteriner hekime götürdüm dışkına baktı ve dedi ki ecoli var antibiyotik kullanacaksınız bir hafta sonrasında probiyotik ve bck vitaminlerini suyuna koyun dedi neyse bir haftadır antibiyotik kullanıyoruz adını bilmiyorum sormak aklıma da gelmedi enjektörün içine koyup verdiler. Akşamda vitamin ve probiyotik kullanıyoruz tabii ki vet hekimi öyle yapmamızı istedi kursağına falan da baktı iyice muayene etti başka bişeyi yok dedi kuşum bu arada gayet hareketli neşeli ve konuşuyor yem yemesi gayet iyi güzel hiç bir hastalık belirtisi yok hapşırması ve dışkısı dışında tabii ki ama ben kafama çok takıyorum tekrar veterinere götüreceğim haftaici yani bu hayvanda bana geldiğinden beri hiç ama hiçç hastalık belirtisi yok ama dışkısını ve hapşırığını gördükçe çok üzülüyorum lütfen tecrübeli birileri yardımcı olabilir misi şimdiden teşekkür ediyorum ( bu arada her gün altını temizliyorum sulugunu yemliğini çok dikkat ediyorum fotoğraf çekmek için birikmesini bekledim dışkısının) https://www.hizliresim.com/rzkgl0o